X
Menu

Generhverv lynkursus og kontrollerende køreprøve :

Vi har særligt uddannede kørelærere til at få dig hurtigt igennem  dette kursus.
Der kræves både en aflæggelse af teoriprøve og en  pratisk prøve ved generhvervelse og kontrollerende prøve.

Pakken indeholder :

    Ubegrænset teorikursus inkl. materialer

    Ubegrænsede evaluerende teoriprøver

    2 kørelektioner ( 2 x 45 min.) 

    (Benyttes til at rette div. "unoder")

    Prøvegebyr til politiet

    Leje af bil under praktisk prøve og en lektions kørsel før prøve

Pakken koster i alt 3.499,-

Kontakt os for at høre nærmere på tlf : +45 70 27 88 44

Udgifter som altid kommer ud over pakken :

Evt. Teoribog

300,-

Evt. Teoriprøve CD

200,-

Evt. ekstra kørelektioner ( 1 x 45 min. )

Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)

Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

400,-

 

 

GENERHVERV KØREKORT

 

Står du og skal generhverv kørekort, kan vi hos Alliance Trafikskole helt sikkert hjælpe dig. Vi har nemlig mikset et godt tilbud sammen, som betyder at du til næsten ingen penge, kan komme tilbage på de danske veje. Der kan være flere grunde til du har mistet dit kørekort i første omgang, og dette blander vi os selvfølgelig ikke i. Alle kan tage ved lærer af deres fejltagelser, og vi har derfor ingen problemer med at hjælpe dig tilbage, på en sikker og ikke mindst billig måde. Vi kan kun anbefale at du generhverv kørekort hos os, da vi som sagt er billigere end langt de fleste af vores konkurrenter, samtidig med at vi tilbyder dig kvalificeret undervisning. Som sagt har vi fundet frem til et godt pakketilbud, som du kan læse meget mere om herunder.


Generhverv kørekort – Fuld Pakkeløsning

Vores pakkeløsning i forbindelse med generhverv kørekort, er udarbejdet på en smart måde, der gør at du ikke skal betale mere end højst nødvendigt. Du har formentlig allerede styr på teori, lige så vel som du nok ikke har glemt hvordan man kører bil, og derfor er der ikke mere end det højst nødvendige inkluderet i vores pakkeløsning. Og dog. Faktisk er det sådan at du har mulighed for ubegrænset teoriundervisning, samt et ubegrænset antal evaluerende teoriprøver, således vi kan være 110 % sikre på at du består teoriprøven første gang. Normalt er processen i forbindelse med generhverv kørekort hurtigt overstået, men dette forudsætter naturligvis, at du består prøverne første gang. Kommer man først ind i en ond spiral, tager forløbet noget længere tid, og vi vil derfor gerne sikre os at du er klar - derfor den ubegrænsede teori.

Udover den ubegrænsede teoriundervisning, er der inkluderet 2 køretimer á 45 minutter i pakken, som betyder, at du kan få følingen bag rattet tilbage. Herudover bruger vi også køretimerne på, at vende dig af med eventuelle dårlige vaner, således du kommer ud som en endnu bedre bilist. På trods af der ”kun” er 2 køretimer inkluderet i pakken, kan du altid tilkøbe ekstra timer, til 350 kroner stykket, hvis dette skulle være nødvendigt. Her anbefaler vi, ligesom tilfældet er ved teoriundervisning, at du hellere tager én time for meget end en time for lidt, således du med sikkerhed består første gang. Hele denne pakkeløsning koster kun 3499,- og inkluderer også teoriprøvegebyr og leje af bilen under den praktiske prøve. Alt i alt er dette dog en super billig løsning, som betyder at du hurtigt og nemt kan generhverv kørekort.