X
Menu

Generhverv lynkursus og kontrollerende køreprøve :

Vi har særligt uddannede kørelærere til at få dig hurtigt igennem  dette kursus.
Der kræves både en aflæggelse af teoriprøve og en  pratisk prøve ved generhvervelse og kontrollerende prøve.

Pakken indeholder :

    Ubegrænset teorikursus inkl. materialer

    Ubegrænsede evaluerende teoriprøver

    2 kørelektioner ( 2 x 45 min.) 

    (Benyttes til at rette div. "unoder")

    Prøvegebyr til politiet

    Leje af bil under praktisk prøve og en lektions kørsel før prøve

Pakken koster i alt 3.499,-

Kontakt os for at høre nærmere på tlf : +45 70 27 88 44

Udgifter som altid kommer ud over pakken :

Evt. Teoribog

300,-

Evt. Teoriprøve CD

200,-

Evt. ekstra kørelektioner ( 1 x 45 min. )

Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)

Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

400,-

 

 

Generhvervelse af Kørekort

 

Har du mistet dit kørekort, men er interesseret i en hurtig generhvervelse af kørekort, er vi hos Alliance Trafikskole din sikre vej tilbage. Vi har specielt uddannede kørerlærere, som tager sig af denne proces, der betyder at du hurtigt får dit kørekort tilbage. Herudover er det også en meget billig proces, hvilket betyder at du ikke skal betale mere end højst nødvendigt. Selvom det naturligvis er træls at miste sit kørekort, tager generhvervelse af kørekort hos Alliance Trafikskole ikke lang tid. Dette er naturligvis en stor fordel for dig, således du hurtigt kan komme tilbage på vejen, og ind i de sædvanlige rutiner igen. Hvis du skal have generhvervelse af kørekort, kan vi klart anbefale dig at læse med herunder, for at få mere information om forløb, tid og naturligvis priser.


Generhvervelse af kørekort – Den nødvendige proces

I forbindelse med generhvervelse af kørekort, skal du igennem de to obligatoriske prøver, nemlig teori- og køreprøve. Vi sørger dog for at få dig klædt ordentligt på, hvilket især kan være nyttigt, hvis du ikke har haft teori indenfor det sidste stykke tid. Her kan vi tilbyde dig den fordel, at du får ubegrænset teoriundervisning, og selvfølgelig alle materialer i forbindelse med dette. Herudover har du også mulighed for et ubegrænset antal evaluerende teoriprøver, således vi er sikre på du består første gang. Mange ser dette som overflødigt, men faktisk kan det være meget rart, især hvis du som sagt tog kørekortet for mange år siden. Generhvervelse af kørekort er ikke nogen langtrukken proces, kun hvis du begynder at dumpe de obligatoriske prøver, hvilket vi naturligvis gerne vil undgå.


Priser på generhvervelse af kørekort

Alt i alt koster en generhvervelse af kørekort hos os 3499,-. I dette tilbud er alle omkostninger i forbindelse med ubegrænset teori og lignende, som vi har beskrevet ovenover, selvfølgelig inkluderet. Herudover er der også inkluderet 2 køretimer á 45 minutter, som forhåbentlig er nok til at give dig følelsen af at kører bil tilbage. Dette anser vi selv som tilstrækkeligt, da du formentlig ikke har brug for mere, eftersom du jo første gang, var igennem den helt store mølle. Der kommer selvfølgelig ingen ekstra omkostninger da prøvegebyr til politiet, leje af bil er inkluderet i pakkeløsningen. Har du behov for evetuelle ekstra kørelektioner koster de kun 350 kr pr. lektion. Vi plejer at sige, at man hellere skal tage en time for meget end en time for lidt.