X
Menu

Køreskole Frederiksberg - Kørekort på Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg og er tiden inde til at tage et kørekort, så bør du stærkt overveje Alliance Køreskole. Alliance Frederiksberg er en af de største køreskoler på frederiksberg og har et fleksibelt teoriskema. Vi vil gerne byde dig velkommen til en gratis prøvetime, som foregår hver onsdag kl 19.00. Du kan her på siden læse mere om holdstart og priser.

Lovpakken indeholder følgende:

Ubegrænset teoriundervisning til du består ( Du skal tage min. 29 lektioner)

 

4 Lektioner på manøvrebane ( inkl.leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring )

 

16 Lektioner på vej ( 16 x 45 min. )

 

5 Lektioner på glatbane ( inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring )

 

Lektionsplan

 

Evaluerende teoriprøver

 

*Lovpakken koster i alt 9999,-

*Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 10499,-

Udgifter som altid kommer ud over pakken:

*Førstehjælpsbevis  (skal bestilles hos alliance trafikskole)750,-
Lægeerklæringca. 250-400,-
Prøvegebyr til politiet 600,- ( Administrationsgebyr 200,- )800,-
Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve (København)950,-
Teoribog og teoriprøve cd500,-
Evt. ekstra kørelektioner ( 1 x 45 min. )350,-

Kontakt os for at høre nærmere på tlf: +45 70 27 88 44

Gratis holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen.

Du behøver ikke tilmelde dig - bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort.

Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

FREDERIKSBERG Gratis introduktion til bil hver onsdag kl. 19.00
Adresse: Åboulevard 39, 1960 Frederiksberg C
SØBORG Gratis introduktion til bil hver tirsdag kl. 17.00
Adresse: Søborg Hovedgade 177B, 2860 Søborg
ØSTERBRO
Gratis introduktion til bil hver mandag kl. 19.00
Adresse: Strandboulevarden 149, 2100 København Ø
AMAGER Gratis introduktion til bil hver torsdag kl. 17.00
Adresse: Amagerbrogade 18, 2300 København S
VANLØSE Gratis introduktion til bil hver tirsdag kl. 17.00
Adresse:Jernbane Allé 79, 2720 Vanløse
Holdstart hver uge Du kan møde op til et gratis og uforpligtende holdstart hver uge

 

 

 

 

Køreskole Frederiksberg

 

Står du og mangler en kvalificeret køreskole Frederiksberg? Så er Alliance Trafikskole en køreskole Frederiksberg, du bør kigge lidt nærmere på. Vi tilbyder en lang række fordele til studenter, der gør kørekortet mere overkommeligt. Vi har dog naturligvis også stadig de helt traditionelle kørekort pakker, hvor du gennemgår et hurtigt kørekort forløb.

Vores studenter pakker giver studenter mulighed for at tage kørekortet meget mere fleksibelt. Du tager kortet i dit eget tempo og betaler kun for de timer, du kommer til. Så hvis du har travlt i skolen i en periode, kan du bare udskyde kørekortet lidt, og derefter genoptage undervisningen ( Der må ikke holdes pause på mere end 3 måneder ). Det giver dig også et meget mere fleksibelt forløb i form af betaling, da du kun betaler for de lektioner du deltager i. Du behøver derfor ikke have hele kapitalen fra starten, men kan spare det op løbende og fortsætte som du får penge til det. Dette giver dig en lang række muligheder for køreskole Frederiksberg.

Vi tilbyder udover dette også kørekort til MC. Her gælder naturligvis den samme høje kvalitet, hvilket sikrer dig det bedste forløb og de bedste vilkår til at bestå de endelige prøver. Vi lægger også enorm vægt på, at vores teorilokaler er med til at skabe rammerne om god indlæring. Vi har derfor ny istandsatte lokaler, der alle indbyder til at lære og kan være med til at skabe rammerne om dit forløb, og gøre dig mere tryg og modtagelig overfor det faglige stof.

 

Køreskole Frederiksberg i topmoderne omgivelser

Grundlaget for, at vi hos Alliance Trafikskole kan tilbyde køreskole Frederiksberg så billigt skyldes det faktum, at vi udnytter vores tid så godt som muligt. Dine køretimer bliver udnyttet på den bedste og mest effektive måde, hvilket resulterer i, du hurtigere bliver tryg i trafikken. På denne måde kan du faktisk nøjes med mindre køretimer ift. Hos andre køreskoler, hvilket er med til at skære en stor del af prisen fra. Dette mindre antal køretimer går overhovedet ikke ud og dine køreevner, der er på et mindst ligeså højt niveau som hos de dyre udbydere af køreskole Frederiksberg.

Baggrunden for vi kan tilbyde dig en så høj kvalitet, er vores super gode instruktører, der alle er uddannet hos Dansk Kørelærerskole. Dette sikrer dig en god kvalitet og stor faglig viden. Vi lægger dog også meget vægt på, at vores kørelærer har nogle pædagogiske evner, så de er i stand til at formidle stoffet til alle eleverne. Den faglig viden i sig selv betyder ikke så meget, hvis læren ikke kan formidle den. Du kan derfor altid være sikker på, at vores instruktører er af den højeste kvalitet, når du bestiller køreskole Frederiksberg hos os.

 

 

Køreskole Frederiksberg