X
Menu

Lyn Kørekort

Lyn kørekort - Hos alliance trafikskole specialiserer vi os i lynkurser og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever igennem med et hurtigt kørekort forløb.

Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige undervising. Du vil få tildelt en kørerlærer som har tid til at gøre dig færdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien på 2 uger, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved start. Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp ( Der skal kun tages førstehjælp ved erhvervelse af ens første kørekort) .Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirerne er afleverede og godkendte. De fleste elever er færdige med teori- og praktisk prøve efter ca. 4-6 uger. I øjeblikket oplever vi lange ventetider på praktiske prøver. Du skal kunne tage begge prøver i hele landet.

Lynkursus lovpakken indeholder følgende:

Ubegrænset teoriundervisning til du består ( Du skal tage min. 29 lektioner)

 

4 Lektioner på manøvrebane ( inkl.leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring )

 

16 Lektioner på vej ( 16 x 45 min. )

 

5 Lektioner på glatbane ( inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring )

 

Lektionsplan

 

Evaluerende teoriprøver

 

Lovpakken koster i alt 13.999,-

 

Udgifter som altid kommer ud over pakken:

Førstehjælpsbevis  (kan bestilles hos alliance trafikskole)750,-
Lægeerklæringca. 250-400,-
Prøvegebyr til politiet 600,- ( Administrationsgebyr 200,- )800,-
Leje af bil under praktiskprøve og en lektions kørsel før prøve (København)950,-
Teoribog og teoriprøve cd500,-

Evt. ekstra kørelektioner ( 1 x 45 min. )

Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)

Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

400,-

 

 

Kontakt os for at høre nærmere på tlf: +45 70 27 88 44

Gratis lynkursus holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen.

Du behøver ikke tilmelde dig - bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort.

Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet og planlægger dit lynforløb.

FREDERIKSBERG Holdstart (Lyn): Hver onsdag i lige uger kl. 19.00
Adresse: Åboulevard 39, 1960 Frederiksberg C
SØBORG Holdstart (Lyn): Hver tirsdag i ulige uger kl. 17.00
Adresse: Søborg Hovedgade 177B, 2860 Søborg
ØSTERBRO
Holdstart (Lyn): Hver mandag i ulige uger kl. 19.00
Adresse: Strandboulevarden 149, 2100 København Ø
AMAGER Holdstart (lyn): hver torsdag i ulige uger kl. 17.00
Adresse: Amagerbrogade 18, 2300 København S
VANLØSE Gratis introduktion til bil hver tirsdag kl. 17.00
Adresse:Jernbane Allé 79, 2720 Vanløse
Holdstart hver uge Du kan møde op til et gratis og uforpligtende holdstart hver uge

 

 

 

Lyn Kørekort

 

Er du interesseret i at tage et lyn kørekort, således du ikke skal bruge flere måneder af dit liv, på at komme igennem processen? Hvis svaret er ja, kan vi hos Alliance Trafikskole helt sikkert hjælpe dig. Ved at tilmelde dig vores lyn kørekort, kommer du oftest igennem hele processen på ca. 4-6 uger, hvilket næppe kan gøres med hurtigere andre steder. Grunden til at vi kan gøre dette, er at vi har kvalificerede og erfarne kørerlærere, som faktisk kan gå ind og garanterer, at du er færdig indenfor tidsrammen. Dette kræver naturligvis at du har gjort dit hjemmearbejde ordentligt, blandt andet skal du have styr på både lægeerklæring og førstehjælpskursus før første mødedag, men har du til gengæld det, kan du hurtigt anskaffe dig et lyn kørekort.


Lyn kørekort hos Alliance Trafikskole

Vi har sat en ære i at opfylde vores elevers behov, og netop derfor har vi gjort det muligt at tage et lyn kørekort, således du slipper for at hive flere måneder ud af kalenderen. Dette kan være praktisk, især hvis du har ferie eller lignende, hvor du så har tid til at fuldføre det på noget kortere tid end normalt. Selvom det er et lyn kørekort, behøves du ikke frygte for kvaliteten af undervisningen, som naturligvis er på samme høje niveau, som i forbindelse med et almindeligt kørekort. Så selvom det er over en kort periode, lærer du nøjagtig det samme, som du ellers ville have gjort. Dette er meget vigtigt for os, da vi naturligvis ikke vil lade os stresse eller påvirke af den stramme deadline, men tværtimod bruger det som en enorm god motivationskilde.

 

Lyn kørekort – Priser og lignende

Som sagt kan vi garanterer, at du kan komme igennem den lovpligtigte kørekort undervisning indenfor ca. 2 uger. Vores kørerlærere er enormt erfarne indenfor lyn kørekort, og sørger derfor for at du får al den viden du behøver, før du går op til enten teori- eller køreprøve. Vi lader intet være op til tilfældighederne, men sørger i stedet for, at du er fuldt klædt på til prøverne. Priserne på et lyn kørekort er lidt mere end det, som du vil opleve ved et almindeligt forløb, altså 9499,-. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi er den rigtige køreskole for dig, kan du møde op til en af vores intro-aftner, som naturligvis er gratis. Her vil du blive sat ind i hvordan tingene fungerer, og dermed have noget nemmere ved at træffe dit endelige valg.

 

 

 

 

Hos alliance trafikskole kan du få et billigt lynkursus kørekort med en høj kvalitet. Med vores centrale placeringer får vi elever fra hele storkøbehavn. I vores køreskole afdeling på frederiksberg kommer der elever fra frederiksberg, valby, nørrebro, sjælør, sydhavnen, amager, husum, brønshøj, bispebjerg, herlev, gladsaxe, gentofte, lyngby, ballerup, nordvest, tingbjerg, rødovre osv.

 

Lynkursus køreskole på Amager - Lynkursus kørekort på Amager (Kastrup, Tårnby, Ørestad, Christianshavn)

I vores køreskole afdeling på Amager kommer der elever fra hele Amager, Tårnby, Kastrup, Ørestad, Christianshavn osv.

 

Lynkursus køreskole på Østerbro - Lynkørekort kørekort på Østerbro (Hellerup, Nordhavn,)

I vores køreskole afdeling på Østerbro kommer der elever fra hele Østerbro, Hellerup, Nordhavn osv.

 

Lynkursus køreskole i Vanløse - Lynkursus kørekort i Vanløse (Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj)

I vores køreskole afdeling på Vanløse kommer der elever fra Vanløse, Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj osv.

 

Lynkursus køreskole i Glostrup - Lynkursus kørekort i Glostrup (Herlev, Rødovre)

I vores køreskole afdeling i Vanløse og Søborg kommer der elever fra Glostrup, Herlev, Rødovre osv.

 

Lynkursus køreskole i Søborg - Lynkursus kørekort i Søborg (Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse)

I vores køreskole afdeling i Glostrup kommer der elever fra Søborg, Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse, Lyngby osv.