BILLIG KØRESKOLE

Billig Køreskole – Når man skal i gang med at tage kørekort er det en god ide at få et overblik over prisen. En billig køreskole er først billig, når man har et fuldt overblik over prisen. Her på siden kan du læse om prisen på et kørekort. Lovpakken indeholder alle lovpligtige timer som skal tages. Hos os kommer der ikke skjulte gebyr udover, alt kan læses her på siden. Hos mange steder “glemmer” de at skrive hvad der komme udover lovpakken.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

BILLIG KØRESKOLE

Er du på udkig efter en billig køreskole, men har problemer med at finde den rette? Indstil søgningen, og læs i stedet med herunder, hvor der kommer en fyldig gennemgang af dine muligheder i forbindelse med et kørekort hos Alliance Trafikskole. Som navnet antyder, er vi en Alliance Trafikskole, hvilket i al sin enkelthed betyder, at vi har lokaler ved Brøndby Strand, Søborg og på Frederiksberg.

For dig som elev, betyder dette at du kan tage dit kørekort, der hvor det passer dig bedst. Ikke mange køreskoler rundt om i Danmark har den fleksibelhed, som da også har resulteret i, at vi i dag er iblandt de mest populære køreskoler i hele hovedstadsområdet. Derfor kan du roligt sætte kryds ud for os, hvis du mangler en billig køreskole i København og omegn.

BILLIG KØRESKOLE? ALLIANCE TRAFIKSKOLE ER SVARET

Mange køreskoler fremhæver sig i dag som de billigste på markedet, men når man taler om Alliance Trafikskole er der noget om sagen. Ingen andre steder i Danmark finder du identiske priser, eller lignende fleksible betalingsmåder som hos os. Vi er en billig køreskole, men har stadig opretholdt en konstant høj kvalitet når det kommer til teori- og kørelektioner. Dette er nemlig ligeså vigtigt, eftersom kvaliteten af det hele naturligvis er i førersædet. At vi så samtidig kan give dig et kørekort til næsten ingen penge, er jo blot en bonus. Som sagt er vi en billig køreskole, og du har derfor muligheden for at sikre dig en kørekort lovpakke, til en favorable pris (Se længere oppe på siden for pris). Herudover kommer så de sædvanlige ekstra omkostninger, i forbindelse med lægeerklæring og lignende, men alt i alt syntes vi selv vores pris er fantastisk lav.

BILLIG KØRESKOLE MED KVALITET I FØRERSÆDET

Som der står ovenover er vi dog ikke kun en billig køreskole, vi er nemlig lige så meget en køreskole med kvalitet i førersædet. Dette kommer især til udtryk i forbindelse med teori- og kørelektioner, hvor vores lærere og instruktører er kvalificerede og højtuddannede. Dette skal man så sandelig ikke undervurdere betydningen af, da de er med til at give dig den nødvendige ballast, således du trygt kan færdes på vejene. Her spiller erfaringen naturligvis også ind, og den har vores kørelærere, som dermed er gode forbilleder, som samtidig let lærer fra sig. Hvis du er interesseret i et kørekort i København og omegn, kan du kvit og frit møde op til et af vores introkurser, og blive meget klogere på hvad vi har at tilbyde.

Scroll to top