BILLIGT KØREKORT -AMAGER - FREDERIKSBERG, GLOSTRUP - LYNGBY - SØBORG - VANLØSE - ØSTERBRO

Tag dit kørekort på en af Alliance Trafikskoles køreskole afdelinger i Storkøbenhavn. Vi har et af landets største teoriskemaer, som gør kørekort forløbet fleksibelt. Vi kan tilbyde et billigt kørekort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om priser og holdstart på denne side.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

BILLIGT KØREKORT

Er du lige blevet 18 eller bliver det snart, og ikke helt har råd til kørekortet, selvom du virkelig brænder for at få det? Så er Alliance Trafikskole en køreskole for dig. Vi har gjort det muligt at tage billigt kørekort i dit eget tempo, så du både har tid til studierne og penge til at gennemføre forløbet løbende. Du starter med at betale et gebyr og betaler herefter for hver lektion du er til. Du kan derfor tage det i dit eget tempo og betale kortet over flere måneder, hvis du har brug for dette. Denne løsning er et super godt alternativ til de dyre løsninger, hvor de skal betale med det samme, samtidig med, at det er et billigt kørekort, du får i sidste ende.

Vi lægger utrolig stor vægt på, at vores elever består deres køreprøve og teoriprøve i første forsøg. Vi giver dig derfor ikke blot billigt kørekort, men også en undervisning, der er på et utrolig højt niveau rent kvalitetsmæssigt. Kombinationen mellem dine individuelle behov og vores kvalitetsmæssige undervisning, er med til at skabe rammerne om et komplet billigt kørekort forløb, hvor du får det maksimale for pengene.

Vi vil gerne have, du er sikker på, at det produkt vi levere er af den højeste kvalitet. Vi vil derfor opfordre dig til at gå ind på forbrugerportaler som Trustpilot og læse andre kunders anmeldelser, da de kan give dig den vejledning, du har brug for, før du skal træffe det svære valg omkring køreskole. Du kan dog være sikker på, at du hos Alliance Trafikskole får det optimale forløb, der er på højde med de dyre udbydere, på trods af vores placering i kategorien billigt kørekort.

BILLIGT KØREKORT AF DEN BEDSTE KVALITET

Udover de faglige rammer omkring god indlæring til teoriprøven og køreprøven, har vi topmoderne lokaler, der giver dig de bedste forudsætninger for hurtig og effektiv indlæring. Billigt kørekort behøver ikke at være af dårlig kvalitet. Du behøver derfor ikke være bange for, at vores produkt er dårligere end konkurrenternes, grundet vores meget billigere pris. Alle vores instruktører er uddannet hos Dansk Kørelærerskole, hvilket sikrer dig den høje kvalitet, vi kan stå indenfor. Det er netop grundet denne gode faglige uddannelse og vores instruktørers pædagogiske egenskaber, vi kan levere et billigt kørekort til dig. Vi anvender generelt færre køretimer end konkurrenterne, da vores køretimer bliver udnyttet mere effektiv og gør dig tryg i trafikken hurtigere.

Du er mere end velkommen til et introduktionskursus hos os, for at høre lidt mere om, hvem vi er og hvad vi står for, før du tager din beslutning om hvilken køreskole, der skal levere et billigt kørekort til dig.
Scroll to top