KØREKORT B - KØREKORT TIL BIL

Kørekort B – Skal du i gang med at tage et kørekort til bil, så bør du overveje Alliance Trafikskole. Køreskolen har flere afdelinger i København og et kæmpe/fleksibelt teoriskema. Kom forbi til en gratis info og hør mere. Du kan her på siden læse mere om priser og holdstart.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØREKORT B

Kørekort B, også kaldet kørekort kategori B, er det normale kørekort til bil. Det er indenfor dette område, at vi modtager langt størstedelen af vores elever, eftersom det er den mest almindelige kørekorts type. Hvis du endnu ikke har noget kørekort B, kan du med fordel læse med herunder, hvor vi gennemgår alt lige fra priser til kvalitet af undervisning.

Hos Alliance Trafikskole har vi den fordel, at vi har lokaler placeret fem forskellige steder i Hovedstaden, således du kan vælge det der ligger tættest på dig. Prisen, kvaliteten og forløbet er nøjagtig det samme, så det er derfor bare et spørgsmål om, hvad der ligger placeret tættest på dig. Vores lokaler ligger på Frederiksberg, Amager, Vanløse, Østerbro og Søborg, så uanset hvor du bor i København, har du rig mulighed for at tage et kørekort B igennem os.

PRISER PÅ KØREKORT B

Det helt store spørgsmål når man skal vælge trafikskole, er som regel prisen. Her kan man hurtigt skille fårene fra bukken, således man ender tilbage med det økonomisk helt rigtige tilbud. Hos Alliance Trafikskole er vi naturligvis helt bevidste om dette, og vi har derfor sammensat en billig løsning til dig, således begge parter får noget ud af samarbejdet. Det betyder at du lige i øjeblikket, kan få et kørekort B, til en helt unik pris.

Inkluderet i denne lovpakke pris på kørekort B, er selvfølgelig alt lovpligtig undervisning, hvilket blandt andet inkluderer 29 teorilektioner, 16 køretimer, samt en tur på både manøvre- og glatbane. Der er jo selvfølgelig lidt ekstra omkostninger udover dette, blandt andet i form af prøvegebyr til politiet, førstehjælpskursus og lægeerklæring, men alt i alt får du her et enormt billigt kørekort B.

BETAL DIT KØREKORT B VIA FLEKSIBEL BETALINGSORDNING

Som noget helt nyt, har vi netop indført en fleksibel betalingsordning i forbindelse med kørekort B, som betyder at du ikke nødvendigvis skal betale hele beløbet på én gang. Dette kan især være nyttigt hvis du som studerende, ikke kan stable alle pengene på benene lige nu og her, men stadig gerne vil i gang med at tage dit kørekort.

Denne betalingsordning, foregår på den måde, at du betaler et engangsgebyr i starten, hvorefter du har længere tid til at betale resten. Startbeløbet er på 8399,-, hvorefter du senere hen kan tilføje resten af betalingen. Denne ordning er helt unik, og findes ikke lignende i Danmark. Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vi hos Alliance Trafikskole, kan leve op til dine krav, er du naturligvis mere end velkommen til at møde op til en af vores introaftner, hvor du kan blive sat yderligere ind i forløbet.

Scroll to top