MC KØREKORT - MC LOVPAKKE

Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi kørekort til motorcykel til en fornuftig pris. Vores kørerlærere er yderst erfarne, tålmodige og gode til at lære fra sig. De har alle har flere års erfaring i at undervise og det viser sig også i den høje beståelsesprocent.Du kan læse mere om forløbet længere nede på siden.

Kom ind til vores gratis intro aften og hør nærmere før du starter på skolen. Du behøver ikke at tilmelde dig – mød blot op på en af skolens afdelinger.

projektor

Hvor lang tid tager det?

Normalt forløb: Det tager normalt 2,5  uger at blive klar til teoriprøven. Herefter er det kun politiets ventetid der sætter begrænsningen.

Hurtigt forløb: Det tager ca. 15 dage at blive klar til teoriprøven og de fleste er færdige med kortet efter 4-6 uger. (Første prioritet til prøver og køretimer)

Hvornår kan jeg begynde?

Østerbro: Hver mandag kl 19.00
Glostrup: Hver mandag kl 19.00
Søborg: Hver tirsdag kl 17.00
Lyngby: Hver tirsdag kl 19.30
Frederiksberg: Hver onsdag kl 19.00
Amager: Hver torsdag kl 17.00

Sæson for at tage MC Kørekort er fra Januar til November 2020. For yderligere informationer, kan i kontakte os.

Hvad må jeg køre af motorcykel?

Alder 18-19 år: Du må tage kørekort til en lille motorcykel også kaldet A1.
Alder 20-23 år: Du må tage kørekort til en mellem motorcykel også kaldet A2.
Alder 24 år: Du må tage kørekort til stor motorcykel også kaldet A, når du fylder 24 år. Det giver dig ret til at føre alle motorcykel størrelser.

Priser

Lovpakke til MC

7.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning 3500,-
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
 • 4 Lektioner på manøvrebane 2200,-
  (inkl. leje af manøvrebane og mc inkl. forsikring)
 • 13 Lektioner på vej (13 x 45 min.) 5200,-
 • 5 Lektioner på køretekniksk anlæg 2500,-
  (inkl. Leje af bane og mc inkl. forsikring)
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Leje af hjelm, jakke og bukser
  (Standard størrelser)
 • Lovpakke pris uden tilmelding 8.999,-
  Send sms til 22138600 med dit navn for tilmelding

Lynkursus - Hurtigforløb

9.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning 3500,-
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
 • 4 Lektioner på manøvrebane 2200,-
  (inkl. leje af manøvrebane og mc inkl. forsikring)
 • 13 Lektioner på vej (13 x 45 min.) 5200,-
 • 5 Lektioner på glatbane 2500,-
  (inkl. Leje af glatbane og mc inkl. forsikring)
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Leje af hjelm, jakke og bukser
  (Standard størrelser)Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • Lægeerklæring ca. 250-400,-
  (Hos din læge)
 • Teoriprøve 800,-
 • Leje af mc, baneleje og skolevogn under praktisk prøve 1800,-
  (København)
 • Online teoriprøver 300,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  (Kørsel i hold)

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen.

Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort.

Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

Tilmeld dig nu

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Ofte Stillede Spørgsmål

Frederiksberg: Hver onsdag kl 19.00 (Fra Januar- November)

Amager: Hver torsdag kl 17.00 (Fra Januar- November)

Søborg: Hver tirsdag kl 17.00 (Fra Januar- November)

Østerbro: Hver mandag kl 19.00 (Fra Januar- November)

Lyngby: Hver tirsdag kl 19.30 (Fra Januar-November)

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man møder blot op til et holdstart på en af skolens afdelinger.

1. Det hurtige forløb ( varighed ca. 4-6 uger):

Du har mulighed for at komme igennem alt den lovpligtige undervisning på 15 dage. De fleste står med kørekortet i hånden efter ca. 4-6 uger.

2. Det normale forløb ( varighed ca. 2,5-3 mdr.):

Det tager ca. 2,5 uger med kørsel og teori. Herefter skal man op til en teoriprøve og praktisk prøve. De fleste elever er færdige med deres kørekort på ca. 2,5-3 måneder (Afhænger af politiets ventetider).

Køretimerne ligger i tidsrummet 7.00 - 23.00.

Efter de nye regler til motorcykelkørekort gælder følgende alderskrav:


Alder 18-19 år: Du må tage kørekort til en lille motorcykel også kaldet A1, når du fylder 18 år. Undervisningen må tidligst startes 3 mdr. før du fylder 18 år. Det giver ret til at føre en motorcykel med et maksimalt slagvolumen på 125 cm3, en maksimal motoreffekt på 11 kW eller en trehjulet motorcykel med en motoreffekt på højst 15 kW.


Alder 20-23 år: Du må tage kørekort til en mellem motorcykel også kaldet A2, når du er fyldt 20 år. Undervisningen må tidligst startes 3 mdr. før du fylder 20 år. Det giver ret til at føre en motorcykel med en maksimal motoreffekt på 35 kW eller 47.5 hk. Du må også køre med en sidevogn.


Alder 24 år: Du må tage kørekort til stor motorcykel også kaldet A, når du fylder 24 år. Det giver dig ret til at føre alle motorcykel størrelser. Undervisningen må tidligst starte 3 mdr. før du fylder 24 år.


Du må gerne tage kørekort til A stor motorcykel, hvis du har haft 2 års erfaring med A2. Dvs. tidligst når du fylder 22 år.

MC Guldkorn

Når du har været igennem de 5 øvelser på den lukkede bane skal du ud og køre på vej. Den sagkyndige følger efter i en bil og giver instrukser over en radio. Du får instrukser i god tid om de forkellige manøvre som skal foretages. Normalt skal der laves en eller to u-vendinger i trafikken. Køreturen skal minimum vare 25 min. og afsluttes samme sted hvor prøven startede. Den sagkyndige vil give en evaluering af prøven og hvis alt går vel står du med et stk. kørekort i hånden.

MC Kørekort Forløbet

1. Du møder op
Du starter med at møde op til en gratis introduktion.
2. Manøvrebane
Det næste i forløbet er en manøvrebane, hvor du skal ud og køre for første gang på en motorcykel. Der aftales tid til det med din kørelærer. På manøvrebanen lærer du bl.a.

Igangsætning og standsning Kørsel i cirkel og i 8-tal U-vending Trække motorcyklen og langsom slalomkørsel Kørsel i sving med kropshældning Brug af håndbremse og fodbremse Undvigemanøvre Højresving om hjørner
3. Køretimer
Køretimer på vej. Køretimerne kombineres med teoritimer.
4. Teoriprøve
Prøven består af en billedserie på 25 billeder. Du må svare forkert på maksimalt 5 billeder for at bestå prøven.
5. Køreteknisk anlæg
Du skal ud og køre på et køreteknisk anlæg, hvor du bl.a. også skal køre en motorcykel med sidevogn. Øvelserne skal give dig en grundlæggende viden om fysiske forhold vedrørende tohjulet motorcykel og tohjulet motorcykel med sidevogn.
6. Praktisk prøve
Den praktiske prøve starter med at du skal svare på 3 spørgsmål vedrørende motorcyklens teknik. Du kan læse mere om de tekniske spørgsmål her eller længere nede på siden.Din kørelærer vil have gennemgået de tekniske spørgsmål med dig i forvejen.

Herefter skal du ud og køre på en lukket bane og klare 5 EU øvelser.

Øvelse 1: Trække motorcyklen imellem nogle kegler. Øvelse 2: Køre langsomt slalom imellem nogle kegler. Øvelse 3: Køre rund i et sving med en konstant hastighed på min. 30 km/t. Øvelse 4: Du skal foretage en bremseøvelse med 50 km/t. Øvelse 5: Foretage en undvige manøvremanøvre vha. kontrastyring.
Yderligere Info
Udover dette er det en god idé, at læse op på motorcyklens teknik. Der vil til teoriprøven blive stillet spørgsmål om dette. Du kan læse mere om motorcyklens teknik her.
Læs Mere

KØREKORT TIL MC

Har du længe gået med drømmen om at få et kørekort til MC? Hvis svaret er ja, kan du få storartet information om blandt andet priser, kvalitet og tid i forbindelse med kørekort til MC hos Alliance Trafikskole. Vores placering i Storkøbenhavn betyder at vi får elever fra hele hovedstaden, som alle vælger os, simpelthen fordi vi er bedst på både pris og kvalitet. Tidsmæssigt er der heller ikke så meget at rafle om hos os, da du blandt andet via vores lynkursus kan erhverve dig et kørekort til MC på meget kort tid. Hvis du ikke ligger inde med pengene i øjeblikket, har vi også en fordelagtig betalingsløsning, som betyder du kan betale over længere tid, og dermed ikke er låst til at skulle betale hele kørekortet på én gang.

PRISER PÅ KØREKORT TIL MC

Før du bestemmer dig for en endelig køreskole, ved vi naturligvis godt at prisen er et af de væsentligste kriterier. Derfor har vi, så vidt muligt, forsøgt at holde priserne nede, på trods af den høje kvalitet vi stadig tilbyder. Dette betyder at du alt i alt kan få et kørekort til MC, til den nette sum af 8499,- + de sædvanlige ekstra omkostninger (Lægeerklæring, prøvegebyr m.m.) Dette er uhørt billigt, set i forhold til den høje kvalitet vi stadig er i stand til at tilbyde, og vi mener derfor selv at vi er det oplagte valg i forbindelse med kørekort til MC. Her skal det naturligvis også nævnes, at du via vores unikke og fleksible betalingsordning, har mulighed for at betale mange af disse omkostninger hen af vejen.

KØREKORT TIL MC – TOPKVALITET HOS ALLIANCE TRAFIKSKOLE

Der har stået meget om kvalitet i denne artikel, og hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vi virkelig er i stand til at tilbyde denne høje kvalitet i forbindelse med kørekort til MC, skal du blot læse med her. Kørelærermæssigt har vi kvalitetsansatte, som udover at være ekstremt tålmodige og gode til at lærer fra sig, også har en enorm rutine indenfor faget. Dette betyder meget, især hvis man aldrig tidligere har prøvet kræfter med en MC. Kørerlæreren er altså altid helt i top, ligeså vel som teorilokalerne er ny istandsatte. Dette betyder at du får de mest optimale muligheder for læring, og slipper for bøvl med ubehagelige stole og gamle samt nedslidte lokaler, som findes hos mange andre køreskoler. Er du bosiddende i Hovedstaden, er vi din partner når det drejer sig om kørekort til MC.

Når du har været igennem de 5 øvelser på den lukkede bane skal du ud og køre på vej. Den sagkyndige følger efter i en bil og giver instrukser over en radio. Du får instrukser i god tid om de forkellige manøvre som skal foretages. Normalt skal der laves en eller to u-vendinger i trafikken. Køreturen skal minimum vare 25 min. og afsluttes samme sted hvor prøven startede. Den sagkyndige vil give en evaluering af prøven og hvis alt går vel står du med et stk. kørekort i hånden

 

Scroll to top