KØREKORT PRISER - PRIS PÅ ET KØREKORT

Kørekort Priser – Vil du gerne have et overblik over kørekort priser, så læs mere på siden. Man køber normalt en lovpakke og derudover skal der betales for førstehjælp, prøver, lægeerklæring og evt. ekstra kørelektioner. Du kan her på siden få et fuld overblik over kørekort priser og holdstart. Kom forbi til en gratis introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØREKORT PRISER

Det kan være svært at skabe sig et overblik over de mange kørekort priser, som naturligvis er forskellige fra køreskole til køreskole. Hos Alliance Trafikskole har vi dog gjort det meget let og overskueligt for dig, således du slipper for at søge hele internettet igennem for billige kørekort priser. På trods af vi muligvis er i blandt de billigste køreskoler overhovedet, sørger vi altid for en høj kvalitet hos såvel kørelærer som i forbindelse med teorilektioner. Grunden til dette er at vi selvfølgelig vil være sikre på at I er godt klædt på, til at komme ud i trafikken.

Vores kvalitet på dette område, understreges af at vi kun har kvalificerede kørelærere, som har flere års erfaring på området. Herudover har de selvfølgelig også mange personlige kompetencer, således de uden problemer kan hjælpe hver enkel elev sikkert igennem forløbet. Dette vurderer vi til at være en stor fordel, da nogle har sværere ved at vende sig til de mange ting der sker, når man sidder bag rattet end andre.

FIND DE BILLIGSTE KØREKORT PRISER HER

Ovenfor var vi kort inde på de billige kørekort priser, vi kører med her hos Alliance Trafikskole, og dem vil vi nu beskrive nærmere for dig, således du kan være sikker på hvad et kørekort koster hos os.

Vi har to forskellige betalingsordninger, således du har fleksible muligheder for at sikre dig dit kørekort. Dette har vi valgt, fordi det kan være svært, for eksempel som studerende, at betale hele beløbet på én gang, især hvis man samtidig er udeboende. Derfor har vi lavet en såkaldt startpakke, hvor du har mulighed for at betale kørekortet over flere omgange. På denne måde bliver det muligt, selv som ”fattig” studerende, at sikre sig et kørekort i løbet af uddannelsen. Det foregår på den måde at du betaler 8099,- i opstart, således du kan få teorilektioner og komme en tur på manøvrebanen. Herefter betaler du 350,- pr. køretime, ligesom du betaler 300,- for glatbaneundervisning. Faktisk er vi den eneste køreskole i Danmark, som giver mulighed for disse fleksible kørekort priser.

Hvis du til gengæld har pengene i orden, kan du også vælge at købe kørekort på én gang, hvilket i øjeblikket kun koster 11.999,-. Dette fantastiske tilbud på kørekort priser, gælder i en begrænset periode.

Scroll to top