KØREKORT TEORI

Kørekort Teori – Når man tager et kørekort skal man tage både teori- og praktisk undervisning. Vi kan tilbyde et af landets største teoriskemaer, hvor man som elev frit kan tage undervisning på alle køreskolens afdelinger. Du kan her på siden læse mere om priser og holdstart.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØREKORT TEORI

Er du lige blevet 18 og skal derfor ud at finde en køreskole, der kan sikre dig kvalificeret kørekort teori? Så er Alliance Trafikskole et sted for dig. Vi er en meget kundeorienteret køreskole, der lægger stor vægt på at opfylde kundernes behov, og derved sikre god kvalitet igennem vores fokus. Der er efterhånden ved at være mange køreskoler rundt omkring i København og omegn, og det er derfor ofte svært at gennemskue som kunde, hvilken udbyder der tilbyder den bedste kørekort teori. Vi kan ikke garantere dig den bedste kørekort teori, men vi kan garantere dig, at du ikke finder et billigere sted, der lever op til det samme kvalitetsniveau som os.

Vi har stor interesse i vores kunder, hvilket afspejler sig i de pakkerløsninger vi tilbyder. Det er muligt for studerende at få en mere fleksibel proces en den traditionelle. Denne pakkeløsning giver dig mulighed for et fleksibelt og frit forløb ved at kun lade dig betale for de lektioner, du dukker op til. Dette betyder, at du kan tage kørekort teori i dit eget tempo og samtidig køre det over en længere periode, hvis du har problemer med at skrabe pengene sammen. I sidste ende bliver det naturligvis den samme lave pris, som traditionelle kørekort pakke.

KØREKORT TEORI – KVALIFICEREDE OG KOMPETENTE INSTRUKTØRER

Udover pakkeløsninger og fokus på kunderne, lægger vi stor vægt på at have kompetente og kvalificerede instruktører. Kun med kvalificerede instruktører er du sikker på at mestre kørekort teori, når du skal op til teoriprøven. Alle vores instruktører er derfor uddannet hos Dansk Kørelærerskole, der betyder, de har den faglige viden, der er nødvendig for at kunne få dig til at bestå kørekort teori. Dette er dog ikke altid nok, da vi fokusere utrolig meget på vores instruktørers evner til at formidle det faglige stof til eleverne på en forståelig måde. På denne måde er du sikker på at få den bedste indlæring og hurtigt blive tryg med kørekort teori.

Vores lokaler er, på trods af deres meget centrale placering, topmoderne og ny istandsatte. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores elever omgivelser og rammer, der kan være en medvirkende faktorer til at sikre deres faglige indlæring og inspirerer til mere underholdende undervisning.

Der er utroligt mange køreskoler i København, der tilbyder kørekort teori. Vi anbefaler derfor vores kunder at tjekke vores anmeldelser på Trustpilot eller lignende hjemmesider, der giver vores tidligere kunder muligheder for at anmelde os. Det giver dig mulighed for at danne dit eget indtryk af os som køreskole, og ud fra dette beslutte om vi er den rigtige partner til at lære dig kørekort teori.

Scroll to top