Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Om du skal have kørekort til bil, mc, trailer eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket

Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle vores afdelinger, så du ikke er bundet til et hold

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her

Køreskole

For at lovligt kunne føre en bil skal du være i besiddelse af et kørekort. Du skal modtage undervisning på en køreskole som afsluttes med en teori- og praktiskprøve.

Et køreskole forløb er bygget op således, at man modtager teoriundervisning på en køreskole, køreundervisning på en lukket bane (Manøvrebane), køreundervisning på vej i en godkendt skolevogn og køreundervisning på et køretekniskanlæg (glatbane).

Manøvrebanen kaldes også for en kravlegård. Du skal her lære at betjene bilen på et lukket område. En kørelærer må undervise op til tre elever på en manøvrebane ad gangen. Normalt skal man på en manøvrebane en enkelt gang i forløbet og undervisningen skal vare 4 x 45 min. Du skal efter manøvrebanen igen modtage teoriundervisning på en køreskole.

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger

Københavns største teoriprogram

5 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn

Fortrydelsesgaranti igennem hele forløbet*

Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus

Praktisk køreundervisning på vej

Du skal efter undervisning modtage praktisk kørsel på vej med en kørelærer. Det videre forløb på en køreskole er således bygget op, at du lærer noget i teori og herefter skal prøve det rent praktisk.

Dvs. man kan ikke på en køreskole kun vælge at modtage teoriundervisning og gemme køretimerne på vej til sidst. Det er et lovkrav at undervisningen skal bygges op med at lære noget i teori og derefter udføre det praktisk. En køreskole udleverer til den første teori en lektionsplan som viser hvilken række undervisningen skal tages i.

Køreskole i København og omegn

Alliance Trafikskole er en køreskole med flere afdelinger. Vi har en køreskole centralt placeret i Frederiksberg, som er nem at komme til. Der er gode offentlige transport muligheder med bl.a. Forum metro st. som ligger 5 min væk. Frederiksberg køreskole tilbyder teoriundervisning flere gange om ugen med holdstart hver onsdag kl. 19.00 – 21.30. Den første teori på Frederiksberg køreskole er gratis og uforpligtende. Du har muligheden for at se køreskolen og bestemme dig for hvorvidt du gerne vil starte med det samme eller gerne vil tænke lidt over det. Derfor kræver vi heller ikke tilmelding til holdstart.

Køreskole Søborg

Vores køreskole afdeling i Søborg er tæt placeret ved Gladsaxe rådhus. Der er nem adgang med offentlig transport. Der tilbydes teoriundervisning flere gange om ugen. Søborg Køreskole har holdstart hver tirsdag kl. 17.00 – 19.30.

Køreskole Amager

Vores køreskole på Amager er centralt placeret på Øresundsvej 1, hvor vi afholder en gratis introduktion hver torsdag kl 17.00.

Køreskole Vanløse

I Vanløse havde vi en køreskole afdeling som lå ved Vanløse station. Vi henviser vores Vanløse køreskole elever til Frederiksberg afdelingen, hvor der afholdes holdstart hver onsdag kl 19.00

Køreskole Østerbro

Vores køreskole på Østerbro er centralt placeret på Strandboulevarden, hvor vi afholder en gratis introduktion hver mandag kl 19.00.

Køreskole Lyngby

Vores køreskole i Lyngby er centralt placeret på bagsværdvej 83, hvor der nemt at komme til med offentligt transport. Vi afholder holdstart hver tirsdag kl 19.30.

 

Køreskole – De to prøver

Du skal i dit undervisningsforløb til en teoriprøve. Det er den første prøve du skal til og den foregår hos politiets prøvesagkyndige. De bedømmer hvorvidt du har lært teoriundervisningen på et tilfredsstillende niveau. Du får vist 25 billeder med forskellige svarmuligheder. Du må maks. have 5 fejl i prøven for at bestå. Efter bestået teoriprøve skal du bestå en praktiskprøve inden for et år. Din køreskole bestiller den praktiske prøve til dig, når kørelæreren har vurderet, at din kørsel er på et niveau hvor du selv kan føre bilen sikkert og efter gældende regler. Du skal før den praktiske prøve gennemgå undervisning på et køretekniskanlæg (kaldes også en glatbane). Din køreskole bestiller tid til dig på en glatbane tæt op ad din praktiske prøve. Den praktiske prøve vurderes af politiets prøvesagkyndige og efter endt prøve får du svar med det samme. En bestået prøve medfører at du får et midlertidigt kørekort udstedt med det samme, og herefter lovligt kan føre en bil. Hvis du ikke består prøven fortæller den prøvesagkyndige årsagen hertil.

William Benzin

Elev

Fik hurtigt kørekortet på fem uger efter et super godt forløb med Mumi. Kan helt klart anbefale Alliance Trafikskole 🙂

* Du kan altid få pengene tilbage for de lektioner du ikke har kørt.

Scroll to top