KØRESKOLE FREDERIKSBERG - KØREKORT PÅ FREDERIKSBERG

Bor du på Frederiksberg og er tiden inde til at tage et kørekort, så bør du stærkt overveje Alliance Køreskole. Alliance Frederiksberg er en af de største køreskoler på frederiksberg og har et fleksibelt teoriskema. Vi vil gerne byde dig velkommen til en gratis prøvetime, som foregår hver onsdag kl 19.00. Du kan her på siden læse mere om holdstart og priser.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE FREDERIKSBERG

Står du og mangler en kvalificeret køreskole Frederiksberg? Så er Alliance Trafikskole en køreskole Frederiksberg, du bør kigge lidt nærmere på. Vi tilbyder en lang række fordele til studenter, der gør kørekortet mere overkommeligt. Vi har dog naturligvis også stadig de helt traditionelle kørekort pakker, hvor du gennemgår et hurtigt kørekort forløb.

Vores studenter pakker giver studenter mulighed for at tage kørekortet meget mere fleksibelt. Du tager kortet i dit eget tempo og betaler kun for de timer, du kommer til. Så hvis du har travlt i skolen i en periode, kan du bare udskyde kørekortet lidt, og derefter genoptage undervisningen ( Der må ikke holdes pause på mere end 3 måneder ). Det giver dig også et meget mere fleksibelt forløb i form af betaling, da du kun betaler for de lektioner du deltager i. Du behøver derfor ikke have hele kapitalen fra starten, men kan spare det op løbende og fortsætte som du får penge til det. Dette giver dig en lang række muligheder for køreskole Frederiksberg.

Vi tilbyder udover dette også kørekort til MC. Her gælder naturligvis den samme høje kvalitet, hvilket sikrer dig det bedste forløb og de bedste vilkår til at bestå de endelige prøver. Vi lægger også enorm vægt på, at vores teorilokaler er med til at skabe rammerne om god indlæring. Vi har derfor ny istandsatte lokaler, der alle indbyder til at lære og kan være med til at skabe rammerne om dit forløb, og gøre dig mere tryg og modtagelig overfor det faglige stof.

KØRESKOLE FREDERIKSBERG I TOPMODERNE OMGIVELSER

Grundlaget for, at vi hos Alliance Trafikskole kan tilbyde køreskole Frederiksberg så billigt skyldes det faktum, at vi udnytter vores tid så godt som muligt. Dine køretimer bliver udnyttet på den bedste og mest effektive måde, hvilket resulterer i, du hurtigere bliver tryg i trafikken. På denne måde kan du faktisk nøjes med mindre køretimer ift. Hos andre køreskoler, hvilket er med til at skære en stor del af prisen fra. Dette mindre antal køretimer går overhovedet ikke ud og dine køreevner, der er på et mindst ligeså højt niveau som hos de dyre udbydere af køreskole Frederiksberg.

Baggrunden for vi kan tilbyde dig en så høj kvalitet, er vores super gode instruktører, der alle er uddannet hos Dansk Kørelærerskole. Dette sikrer dig en god kvalitet og stor faglig viden. Vi lægger dog også meget vægt på, at vores kørelærer har nogle pædagogiske evner, så de er i stand til at formidle stoffet til alle eleverne. Den faglig viden i sig selv betyder ikke så meget, hvis læren ikke kan formidle den. Du kan derfor altid være sikker på, at vores instruktører er af den højeste kvalitet, når du bestiller køreskole Frederiksberg hos os.

Scroll to top