KØRESKOLE GLADSAXE - KØREKORT I GLADSAXE

Køreskole Gladsaxe – Bor du i Gladsaxe og skal i gang med dit kørekort, så vil vi gerne byde dig velkommen til en gratis info aften i vores Søborg afdeling. Køreskolen er placeret på Søborg Hovedgade 177, tæt på den store rundkørsel. Der gode transport muligheder både på cykel eller med det offetlige. Læs mere på siden om priser og holdstart.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE GLADSAXE

Er du lige blevet 18 og skal derfor ud at finde en køreskole, der kan sikre dig kvalificeret kørekort teori? Så er Alliance Trafikskole et sted for dig. Vi er en meget kundeorienteret køreskole, der lægger stor vægt på at opfylde kundernes behov, og derved sikre god kvalitet igennem vores fokus. Der er efterhånden ved at være mange køreskoler rundt omkring i København og omegn, og det er derfor ofte svært at gennemskue som kunde, hvilken udbyder der tilbyder den bedste kørekort teori. Vi kan ikke garantere dig den bedste kørekort teori, men vi kan garantere dig, at du ikke finder et billigere sted, der lever op til det samme kvalitetsniveau som os.

Vi har stor interesse i vores kunder, hvilket afspejler sig i de pakkerløsninger vi tilbyder. Det er muligt for studerende at få en mere fleksibel proces en den traditionelle. Denne pakkeløsning giver dig mulighed for et fleksibelt og frit forløb ved at kun lade dig betale for de lektioner, du dukker op til. Dette betyder, at du kan tage kørekort teori i dit eget tempo og samtidig køre det over en længere periode, hvis du har problemer med at skrabe pengene sammen. I sidste ende bliver det naturligvis den samme lave pris, som traditionelle kørekort pakke.

TOPMODERNE KØRESKOLE GLADSA

Vi har gjort en aktiv indsats for at skabe rammerne om god indlæring og skærpet koncentration, hvilket afspejler sig i vores topmoderne lokaler. Lokalerne kan have en utrolig stor betydning, og vores erfaring siger os, at gode lokaler ofte medfører hurtigere indlæring af stoffet. Alliance Trafikskole er altså en køreskole Gladsaxe med fokus på det kvalitet og effektivitet.

Baggrunden for vores lave priser ligger i vores skarpe instruktører. Deres store faglighed og gode pædagogiske evner gør, at du føler dig tryg i trafikken hurtigere og derved ikke behøver det samme antal køretimer, som hos en traditionel køreskole Gladsaxe. Du behøver derfor ikke være bange for, at du går glip af noget grundet vores lave priser, men i højere grad se det som tid du sparer.

Markedet for køreskole Gladsaxe kan godt virke svært at overskue. Vi tilbyder derfor stadig vores kunder at læse tidligere kunders anmeldelser af os som køreskole Gladsaxe inden de beslutter sig for, hvilken køreskole de vælger. Kun på denne måde er det muligt at danne sit eget indtryk af de forskellige udbydere, og derved sikre sig, at man træffer det rigtige valg. Du er meget velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål eller besøge vores køreskole Gladsaxe for at se omgivelser og vores super gode kvalitet.

Scroll to top