KØRESKOLE HERLEV - KØREKORT I HERLEV

Skal du tage kørekort i Herlev, så bør du overveje at komme forbi Alliance køreskole Søborg. Køreskolen er placeret tæt på den store lysregulerede rundkørsel. Det er nemt at komme til køreskolen fra Herlev, hvad enten du cykler eller benytter offentligt transport. Kom forbi til en gratis introduktion hver tirsdag kl 17.00. Læs mere om priser og holdstart på siden.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE I HERLEV

Står du og leder efter en køreskole i Herlev? Så bør du overveje Alliance Trafikskole. Køreskolen er centralt placeret på Søborg Hovedgade lige ved Gladsaxe rådhus. Der er nemt at komme til køreskolen med offentlig transport fra Herlev. Køreskolen er indrettet med moderne lyse lokaler. Vi tilbyder pakker som passer til dig, hvad enten du skal have kørekortet hurtigt eller i et normalt tempo.

En af disse pakkeløsninger er vores lovpakke bil, der giver dig mulighed for at tage kørekortet i dit eget tempo. Et normalt forløb varer ca. 3-4 mdr. og er den løsning som fleste elever som søger en køreskole i Herlev vælger. Du kan læse mere om denne pakke under lovpakke bil.

En af de mere populære pakker i vores køreskole i Herlev er et lynkursus. Det er en pakkeløsning som sørger for at du kan få dit kørekort hurtigt. Vi sørger for at du kan komme til en teori og praktiskprøve på 4-6 uger. Læs mere omkring denne løsning under lynkursus.

KØRESKOLE I HERLEV – LIVE KLASSEUNDERVISNING

Der er ikke mange køreskoler i Herlev som kører med live klasseundervisning. Det får du hos os i vores Søborg afdeling. Du har mulighed for, at komme til ligeså meget teori, som du har behov i dit forløb. Du har også mulighed for at tage undervisning i vores andre afdelinger og dette uden ekstra omkostninger. Alliance trafikskole har et af landet største teoriundervisningsprogram. Du kan læse mere under undervisning for at se teoriskemaet. Vi tilbyder alle elever en gratis introduktion hver tirsdag kl. 17.00 – 19.30. Du behøver ikke at tilmelde dig mød blot op. Dermed har du mulighed for at se vores køreskole i Herlev og se om det er noget for dig.

KØRESKOLE I HERLEV – KVALITET OG LAVPRIS

Vi lægger også vægt på at skabe de optimale rammer omkring god indlæring, hvilket afspejler sig i vores topmoderne ny istandsatte lokaler, der indbyder til indlæring og koncentration. Teori til kørekort kan for mange godt være noget tungt stof, og vi forsøger derfor at gøre dette stof mere spændende, ved hjælp af vores inspirerende lokaler og vores gode instruktører.

Du kan vælge mellem mange køreskoler i Herlev og omegn, men hos Alliance Trafikskole får du kvalitets undervisning til en lav pris. Vi er en professionel køreskole og en af landets hurtigst voksende køreskoler. Vi sætter dig i centrum og sørger for at du får et godt forløb. Det er den eneste måde vi kan vokse videre på, da det er vigtigt for os at alle vores elever anbefaler os videre til venner og familie. Kig forbi til en intro og hør nærmere.

Scroll to top