KØRESKOLE NØRREBRO - KØREKORT PÅ NØRREBRO

Bor du på nørrebro og skal til at tage et kørekort. Så vil vi gerne byde dig velkommen på vores  Frederiksberg afdeling. Køreskolen er centralt placeret på åboulevard 39, med gode transport muligheder – cykel/offentligt transport  – fra nørrebro. Læs mere på siden med priser og holdstart.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE PÅ NØRREBRO

Står du og leder efter en køreskole på Nørrebro? Så bør du overveje Alliance Trafikskole. Køreskolen er centralt placeret på Åboulevard ikke så langt fra Forum Metro St. Der er nemt at komme til køreskolen med offentlig transport. Køreskole er indrettet med moderne lokaler, hvor vi bl.a. har biografsæder. De fleste som tager kørekort vil gerne tage deres kørekort i et normalt tempo, så man kan få det til at hænge sammen med skole og arbejde. Derfor er vi en af de eneste køreskoler på Nørrebro som giver vores elever ubegrænset adgang til teori.

En af disse pakkeløsninger er vores lovpakke bil, der giver dig mulighed for at tage kørekortet i dit eget tempo. Et normalt forløb varer ca. 3-4 mdr. og er den løsning som fleste elever som søger en køreskole på Nørrebro vælger. Du kan læse mere om denne pakke under lovpakke bil.

En af de mere populære pakker i vores køreskole på Nørrebro er et lynkursus. Et lynkursus er til dig som gerne vil tage kørekortet hurtigt uden at bruge flere måneder på det. Til den første teorilektion sørger vi for at planlægge hele dit forløb for dig. Vi sørger for at du kan komme til en teori og praktiskprøve på 4 uger. Læs mere omkring denne løsning under lynkursus.

KØRESKOLE PÅ NØRREBRO – KLASSEUNDERVISNING

Der er ikke mange køreskoler på Nørrebro som kører med live klasseundervisning. Det får du hos os i vores Frederiksberg afdeling. Du har mulighed for, at komme til ligeså meget teori, som du har behov i dit forløb. Du har også mulighed for at tage undervisning i vores andre afdelinger og dette uden ekstra omkostninger. Alliance trafikskole har et af landet største teoriundervisningsprogram. Du kan læse mere under undervisning for at se teoriskemaet. Du bør komme forbi til en gratis introduktion som afholdes hver uge. Der kræves ikke en tilmelding, da den er gratis og uforpligtende. Vi afholder den hver onsdag kl. 19.00 – 21.30. Du kan herefter vælge om du gerne vil starte med det samme eller tænke over det.

Du kan vælge mellem mange køreskoler på Nørrebro og omegn, men hos Alliance Trafikskole får du kvalitets undervisning til en lav pris. Vi er en professionel køreskole og en af landets hurtigst voksende køreskoler. Vi sætter dig i centrum og sørger for at du får et godt forløb. Det er den eneste måde vi kan vokse videre på, da det er vigtigt for os at alle vores elever anbefaler os videre til venner og familie. Kig forbi til en intro og hør nærmere.

Scroll to top