KØRESKOLE SØBORG

Alliance Køreskole Søborg er centralt placeret på Søborg Hovedgade 177. Køreskolen har holdstart hver tirsdag kl 17.00. Kom forbi til en gratis prøvetime og hør mere om kørekortet. På siden her kan du læse mere om priser og holdstart.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE SØBORG

Står du og leder efter en køreskole Søborg, er Alliance Trafikskole en kompetent partner bade kvalitetsmæssigt og økonomisk. Vi har samlet en lang række fordele, der skal gøre det mere fordelagtigt for dig at vælge os som din køreskole Søborg. Af disse fordele kan blandt andet nævne vores enorm høje kvalitet, der opbygges af kvalificerede instruktører og moderne lokaler. Udover dette tilbyder vi pakkeløsninger, der skal gøre det muligt for dig at tage kørekortet mere fleksibelt og billigere.

En af disse pakkeløsninger er vores studenterpakke, der giver dig mulighed for at tage kørekortet i dit eget tempo. Du skal kun betale for de lektioner, du deltager i og kan derfor selv beslutte, hvor hurtigt kortet skal tages og derved tilpasse kørekort forløbet med dit skema. Det er naturligvis stadig muligt at tage et traditionelt kørekort forløb til et meget beskedent beløb. Vi er altså grundet dette et af de bedste valg af køreskole Søborg, set ud fra et økonomisk og kvalitetsmæssigt perspektiv.

KØRESKOLE SØBORG

Baggrunden for den høje kvalitet, vi lover vores kunder, er vores super kompetente instruktører. De er alle uddannet hos Dansk kørelærerskole, der er din sikkerhed for høj kvalitet og stor faglighed. Vi nøjedes dog ikke med den store faglighed, da vi også finder det vigtigt, at instruktørerne kan formidle stoffet til eleverne. Vores instruktører har derfor også gode pædagogiske evner, der er med til at lette din indlæring, og derved lære dig stoffet hurtigere. Hvis du synes denne høje kvalitet og vores billigere priser lyder som den køreskole Søborg, du leder efter, så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere.

Vi lægger også vægt på at skabe de optimale rammer omkring god indlæring, hvilket afspejler sig i vores topmoderne ny istandsatte lokaler, der indbyder til indlæring og koncentration. Teori til kørekort kan for mange godt være noget tungt stof, og vi forsøger derfor at gøre dette stof mere spændende, ved hjælp af vores inspirerende lokaler og vores gode instruktører.

Markedet for køreskole Søborg kan godt virke uoverskueligt, når man ser de mange udbydere og den meget lille forskel mellem de forskellige. Vi har derfor hos Alliance Trafikskole differentieret os kvalitet- og prismæssigt, hvilket gør os til en utrolig attraktivt køreskole Søborg. Vi anbefaler dog stadig vores kunder at læse anmeldelser omkring vores service og produkt på forbrugersites som Trustpilot, da man på denne måde kan danne sit eget indtryk af os som køreskole Søborg.

Scroll to top