KØRESKOLE VALBY - KØRESKOLER I KØBENHAVN

Bor du i Valby og skal i gang med dit kørekort, så bør du overveje Alliance Trafikskole. Køreskolen har flere afdelinger fordelt i København, med holdstart hver eneste uge. Vores afdeling på Frederiksberg får mange elever fra Valby. Kom forbi til en gratis og uforpligtende prøvetime. Du kan her på siden læse mere om holdstart og priser.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE VALBY

Skal du til at tage kørekort og leder derfor efter en køreskole Valby? Så er Alliance trafikskole en kvalificeret partner for dig. Vi tilbyder vore kunder et super effektivt kørekort forløb med en lang række muligheder, der gør det overskueligt og fleksibelt for dig som kunde at tage kørekortet hos os. Teori undervisningen forgår i vores frederiksberg afdeling og køretimerne foregår fra valby station.

Vi har lavet en række kørekort pakker, der er til for at sikre dig det bedste kørekort forløb. Af disse pakker kan blandt andet nævnes vores studie pakke, der giver dig mulighed for at tage kørekortet i dit eget tempo. Betalingen sker også løbende, så du ikke behøver have hele kapitalen fra starten, men i stedet kan afbetale kørekortet løbende, som du får pengene. Denne pakke gør det også muligt at tilrettelægge din køreskole Valby, så du kan tage lektionerne når du har tid og kun betaler for dem, du deltager i. Med Alliance Trafikskole får du altså en køreskole Valby, der gør det muligt for dig at tage kørekortet fleksibelt og effektivt.

Vi sikrer også vores kunder køreskole Valby af super god kvalitet. Denne kvalitet kan vi stå indenfor, da alle vores instruktører er uddannet på dansk kørerlærerskole, der sikrer dig den høje kvalitet vi lover. Dette er dog ikke helt nok for os, da vi også søger instruktører med pædagogiske evner, der sikrer de kan formidle stoffet til alle eleverne. Den faglige kompetence er ikke altid nok, da mange instruktører har svært ved at formidle stoffet på en forståelig måde. Dette er dog ikke et problem hos Alliance trafikskole.

KØRESKOLE VALBY – GOD KVALITET TIL BILLIGE PRISER

Du kan også spare penge ved at vælge den rigtige køreskole Valby. Vores kørekort pakker er billigere end konkurrenternes, da vi har været i stand til at skære omkostningerne helt i bund, ved hjælp af effektiv undervisning. Vores elever bliver hurtigere trygge i trafikken, hvilket resultere i, at et lavere antal køretimer er nødvendigt. Dette betyder, at du kan få kortet meget billigere end ellers, uden at miste noget af kvaliteten.

Udover den høje kvalitet og vores kompetente instruktører, vil vi gerne tilbyde en køreskole Valby ud over the sædvanlige. Vi har derfor topmoderne, ny istandsatte lokaler til rådighed, der sikrer dig den bedste indlæring. Ved at skabe disse rammer om indlæringen sikrer vi dig, det maksimale udbytte af lektionerne og de bedste omgivelser en køreskole Valby kan tilbyde. Synes du Alliance Trafikskole lyder som en køreskole Valby, der dækker dine behov og ønsker er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere eller bestille kørekort.

Scroll to top