KØRESKOLE VESTERBRO - KØREKORT VESTERBRO

Bor du på Vesterbro eller omegn og skal til at tage et kørekort, så vil vi gerne byde dig velkommen til en gratis introduktion. Vores nærmeste køreskole afdeling er centralt placeret på Frederiksberg. Det er nemt at komme til både på cykel eller med offentligt transport. Læs mere på siden om priser og holdstart.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​

Priser

Lovpakke til bil

11.999,-
 • Ubegrænset teoriundervisning til du består
  (Du skal tage min. 29 lektioner)
  Listepris 3500,-
 • 4 Lektioner på manøvrebane
  (inkl. leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2200,-
 • 16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)
  Listepris 16 x 400 = 6400,-
 • 5 Lektioner på glatbane
  (inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring)
  Listepris 2500,-
 • Lektionsplan
 • Evaluerende teoriprøver
 • Pakkerabat spar 2.601,-

Andre udgifter

Udgifter som altid
kommer ud over pakken
 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)
 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)
 • *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er lovpakke prisen 12.499,- Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken. Betaling kan opdeles. det koster 500,- pr. opdeling

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

KØRESKOLE PÅ VESTERBRO

Skal du til at tage et kørekort på Vesterbro? Så bør du helt klart overveje Alliance Trafikskole. Vi ligger centralt placeret på Åboulevard 39 og det er nemt at komme til med offentligt transport eller cykel. Vi har mange elever, som vælger os, når de søger efter en køreskole på Vesterbro. Vores priser ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Samtidig kører vi med live klasseundervisning, hvilket sørger for, at du får den bedste teoriundervisning.

Når man tager et kørekort vil de fleste gerne tage kørekortet hurtigt og det er også noget som vi tilbyder hos alliance trafikskole. Vi kan hjælpe dig med, at gøre dit kørekort forløb færdigt på 4 uger. Du kan læse mere om denne løsning under lynkursus. Den mest populære pakke hos alliance trafikskole er lovpakke bil, som sikrer dig, at du kan komme igennem dit kørekort forløb på ca. 3-4 mdr.

KØRESKOLE PÅ VESTERBRO – UBEGRÆNSET KLASSEUNDERVISNING

Der er få køreskoler på Vesterbro, som kører med klasseundervisning og Alliance Trafikskole er en af dem. Vi har et af landets bedste og største teoriprogram. Du har som elev på vores køreskole på Vesterbro altid mulighed for at tage ligeså meget teori som du har behov for. F.eks. hvis du lige har taget en teoriundervisning og gerne vil tage den igen, kan du gøre dette ligeså ofte du vil. Du kan også vælge at tage undervisning på vores afdelinger i Søborg, Amager, Østerbro og Vanløse, hvis du har behov for dette uden ekstra omkostninger.

KØRESKOLE PÅ VESTERBRO – GRATIS HOLDSTART HVER UGE

Du kan starte på dit kørekort forløb 3 mdr. før du bliver 18. Vi er den eneste køreskole på Vesterbro som kører med klasseundervisnings holdstart hver uge. Den første teorilektion er gratis og helt uforpligtende. Du behøver derfor ikke at tilmelde dig – mød blot op. Holdstart er også den første teorilektion. Vi afholder gratis introduktion hver onsdag kl. 19.00 – 21.30. Du kan herefter vælge, om du gerne vil starte med det samme eller tænke over det.

Du kan vælge mellem mange køreskoler på Vesterbro, men hos Alliance Trafikskole får du kvalitets undervisning til en lav pris. Hos os er du i centrum og vi sørger for at du får et godt forløb. Det er den eneste måde vi kan vokse videre på, da det er vigtigt for os, at alle vores elever anbefaler os videre til venner og familie. Kig forbi til en intro og hør nærmere.

Scroll to top