Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Om du skal have kørekort til bil, mc, trailer eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket

Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle vores afdelinger, så du ikke er bundet til et hold

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her

Alliance Trafikskole – Sammen når vi målet

Alliance Trafikskole er en moderne køreskole med afdelinger i Frederiksberg, Amager, Søborg, Vanløse og Østerbro. Det kan være meget forvirrende at lede efter en god køreskole og samtidig holde styr på alle udgifter som dukker op.

Derfor har vi sørget for at du kan læse om alle de ekstra udgifter som kommer udover den lovpligtige pakke. Du kan læse mere om dette i de forskellige pakkeløsninger.

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger

Københavns største teoriprogram

5 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn

Fortrydelsesgaranti igennem hele forløbet*

Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus

Vi stiller store krav til vores instruktører

Vores instruktører har flere års erfaringer bag sig. De fleste er uddannet internt hos Alliance trafikskole, som er garant for kvalitet. Alle vores instruktører har de pædagogiske og arbejdsmæssige kompetencer der skal til for at sikre dig, at du kan blive en hensynsfuld, ansvarsbevidst og frem for alt sikker bilist i trafikken. Vi er med under hele forløbet og sørger for, at alle elever kommer godt igennem.

Køreskole - Køreskole i København og omegn

Når man skal tage et kørekort, skal man tilmelde sig en køreskolen. På køreskolen får man gennemgået teoriundervisning. Der skal også tages køretimer i en skolevogn med en kørelærer. Køreskole forløbet afsluttes med en teoriprøve og en praktisk prøve som afvikles af politiets sagkyndige. Alliance Køreskole har afdelinger følgende stedet: Alliance køreskole Søborg, Alliance køreskole Frederiksberg, Alliance Køreskole Amager, Alliance Køreskole Vanløse, Alliance Køreskole Østerbro og Alliance Køreskole Lyngby.

Fornuftige priser på kørekort

Ikke nok med at vi har fornuftige priser på vores pakker, bruger vores elever også færre køretimer. Det gør at kørekortet bliver billigere i den lange bane. Vi lever af dig som kunde, og derfor er det vigtigt for os at du får en god oplevelse under dit forløb på køreskolen. Vi byder dig hjerteligt velkommen til et gratis og uforpligtende introduktionskursus, hvor vi kan fortælle dig lidt mere om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde dig.

William Benzin

Elev

Fik hurtigt kørekortet på fem uger efter et super godt forløb med Mumi. Kan helt klart anbefale Alliance Trafikskole 🙂

* Du kan altid få pengene tilbage for de lektioner du ikke har kørt.

Scroll to top