LYN KØREKORT

Lynkursus – Hos alliance trafikskole specialiserer vi os i lynkurser og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever igennem med et hurtigt kørekort forløb.


Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervisning.


Du vil få tildelt en kørelærer som har tid til at gøre dig færdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien på 2 uger, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved start.


Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp ( Der skal kun tages førstehjælp ved erhvervelse af ens første kørekort). Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirerne er afleverede og godkendte. De fleste elever er færdige med teori- og praktisk prøve efter ca. 4-6 uger. Du skal overholde de teori og køretider som aftales og du skal være fleksibel ift. prøvesteder. Prøverne skal kunne tages i hele landet.

projektor

Lynkursus lovpakke

Ubegrænset teoriundervisning til du består.
4 Lektioner på manøvrebane.
16 Lektioner på vej (16 x 45 min.).
5 Lektioner på glatbane.
Lektionsplan.
Evaluerende teoriprøver.

Prisen for lynkursus lovpakke

Lovpakken koster i alt 14.999,- 
Udover prisen her er der en rækker udgifter som altid vil komme udover pakken. Mere om disse udgifter kan du læse mere om nedenunder på denne side.

Bil kørekort: Få teoriundervisningen på kun 2 uger med vores lynkursus

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger.

Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Priser

Udgifter som altid kommer ud over pakken

 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)

 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

LYN KØREKORT

Er du interesseret i at tage et lyn kørekort, således du ikke skal bruge flere måneder af dit liv, på at komme igennem processen? Hvis svaret er ja, kan vi hos Alliance Trafikskole helt sikkert hjælpe dig. Ved at tilmelde dig vores lyn kørekort, kommer du oftest igennem hele processen på ca. 4-6 uger, hvilket næppe kan gøres med hurtigere andre steder.

Grunden til at vi kan gøre dette, er at vi har kvalificerede og erfarne kørerlærere, som faktisk kan gå ind og garanterer, at du er færdig indenfor tidsrammen. Dette kræver naturligvis at du har gjort dit hjemmearbejde ordentligt, blandt andet skal du have styr på både lægeerklæring og førstehjælpskursus før første mødedag, men har du til gengæld det, kan du hurtigt anskaffe dig et lyn kørekort.

LYN KØREKORT HOS ALLIANCE TRAFIKSKOLE

Vi har sat en ære i at opfylde vores elevers behov, og netop derfor har vi gjort det muligt at tage et lyn kørekort, således du slipper for at hive flere måneder ud af kalenderen. Dette kan være praktisk, især hvis du har ferie eller lignende, hvor du så har tid til at fuldføre det på noget kortere tid end normalt.

Selvom det er et lyn kørekort, behøves du ikke frygte for kvaliteten af undervisningen, som naturligvis er på samme høje niveau, som i forbindelse med et almindeligt kørekort. Så selvom det er over en kort periode, lærer du nøjagtig det samme, som du ellers ville have gjort. Dette er meget vigtigt for os, da vi naturligvis ikke vil lade os stresse eller påvirke af den stramme deadline, men tværtimod bruger det som en enorm god motivationskilde.

LYN KØREKORT – PRISER OG LIGNENDE

Som sagt kan vi garanterer, at du kan komme igennem den lovpligtigte kørekort teoriundervisning indenfor ca. 2 uger. Vores kørelærere er enormt erfarne indenfor lyn kørekort, og sørger derfor for at du får al den viden du behøver, før du går op til enten teori- eller køreprøve.

Vi lader intet være op til tilfældighederne, men sørger i stedet for, at du er fuldt klædt på til prøverne. Priserne på et lyn kørekort er lidt mere end det, som du vil opleve ved et almindeligt forløb. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi er den rigtige køreskole for dig, kan du møde op til en af vores intro-aftner, som naturligvis er gratis. Her vil du blive sat ind i hvordan tingene fungerer, og dermed have noget nemmere ved at træffe dit endelige valg.

Scroll to top