Trailerkørekort

Trailerkørekort - Kategori B/E

Denne pakke passer perfekt til dig som er på udkig efter et kørekort til trailer. Dette kørekort kaldes også for kategori B/E kørekort. B/E kørekortet er et tillæg til dit almindelig kørekort til bil.

Et almindelig kategori B kørekort, giver dig mulighed for at køre med en bil op til 3500 kg totalvægt, med en påhængsvogn på op til 750 kg. Med et kategori B/E kørekort får du mulighed for at køre med en med en bil på op til 3500 kg totalvægt og med en påhængsvogn op til 3500 kg. Altså en samlet totalvægt på 7500 kg.

projektor

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig ved at klikke her og udfylde tilmeldingsformularen. Så vil du få svar hurtigst muligt.

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter nye hold op ca. hver tredje uge. Se under tilmeldingsformularen for datoer

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på kategori B/E kørekort, så snart du har fået erhvervet dit kategori B kørekort.

Priser

Trailerkørekort B/E pakke

3.999,-
 • 4 Teory lektioner
  Tages over 1 teori aften
 • 6 Lektioner kørsel med påhængsvogn
  6 lektioner á 45 min
 • Lektionsplan
  Udleveres til teori

Andre udgifter

Udgifter du kan møde udover pakken
 • Lægeerklæring
  ca. 250-500,- (Spørg egen læge om pris))
 • Praktisk prøve 500,-
  (København)
 • Berammelsesgebyr til kommunen 280,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 500,-

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen.Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

Godt at vide

Bor du i København og overvejer at tage et kørekort til en trailer, så er Alliance Køreskole i Søborg og Frederiksberg et godt valg. Det er nemt og lige til, at komme til begge afdelinger fra hele København af, på cykel eller med offentlig transport. Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion. Vi har jævnligt holdstart for trailerkørekort. Kontakt os for at høre mere om tilbuddet.

De elever som starter på køreskolen i Søborg til trailerkørekort kommer typisk fra Herlev, Bagsværd, Gladsaxe, Søborg, Gentofte, Lyngby, Buddinge og Emdrup, mens elever der starter på kørekort til trailer på vores Frederiksberg afdeling oftest kommer fra Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, København NV og Enghave.
Så skal du starte på et kørekort til trailer, så er det værd at komme forbi vores køreskole på Østerbro til en gratis introduktion.

Vores introduktion er helt uforpligtende, så det skader altså ikke, at kigge forbi. Du beslutter dig altså først om du vil starte på trailerkørekort på vores Østerbro Køreskole efter den gratis introduktion.
Scroll to top