TURBO KØREKORT

Turbo Kørekort – Hos alliance trafikskole specialiserer vi os i turbo kørekort forløb og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever igennem med et hurtigt kørekort.

Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervisning. Du vil få tildelt en kørelærer som har tid til at gøre dig færdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien på 2 uger, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved start. Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp (Der skal kun tages førstehjælp ved erhvervelse af ens første kørekort.)

Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirerne er afleverede og godkendte. De fleste elever er færdige med teori- og praktisk prøve efter ca. 4-6 uger. Du skal overholde de teori og køretider som aftales og  du skal være fleksibel ift. prøvesteder. Prøverne skal kunne tages i hele landet. Vi oplever i øjeblikket lange ventetider på de praktiske prøver.

projektor

Lynkursus lovpakke

Ubegrænset teoriundervisning til du består.
4 Lektioner på manøvrebane.
16 Lektioner på vej (16 x 45 min.).
5 Lektioner på glatbane.
Lektionsplan.
Evaluerende teoriprøver.

Prisen for lynkursus lovpakke

Lovpakken koster i alt 14.999,-
Udover prisen her er der en rækker udgifter som altid vil komme udover pakken. Mere om disse udgifter kan du læse mere om nedenunder på denne side.

Bil kørekort: Få teoriundervisning på kun 2 uger med vores lynkursus

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger.

Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4 – 6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Priser

Udgifter som altid kommer ud over pakken

 • *Førstehjælpsbevis 850,-
  (skal bestilles hos alliance trafikskole)
 • Lægeerklæring
  ca. 250-400,- (hos din læge)
 • Prøvegebyr til politiet 600,-
  (Administrationsgebyr 200,-)

 • Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1200,-
  (København)
 • Teoribog og online teoriprøver 500,-
 • Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 400,-
  Kørsel efter kl 18.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion)
  Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

Gratis Holdstart

Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger og hør nærmere omkring køreuddannelsen. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op. Så får du også muligheden for at se skolen og møde kørerlærerne.

Vores gratis introduktion tæller samtidigt for første teorilektion. Her vil vi fortælle dig hvordan man tager et kørekort. Samtidigt gennemgår vi også en helt masse praktiske ting omkring kørekortet.

TURBO KØREKORT – TURBO KØREKORT I KØBENHAVN – AMAGER, FREDERIKSBERG, LYNGBY, SØBORG, VANLØSE, ØSTERBRO

Et turbo kørekort er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi turbo kørekort forløb, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger. Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Scroll to top